Valkeakoskitalon stailaaminen jatkuu kovaa vauhtia ja etsimme ympäriinsä mahdollisia yhteistyökumppaneita. Pursuamme ideoita ja eilinen vierailu Designtorilla Tampereen Tullikammarilla sai mielikuvitukset valloilleen. Paikalla oli monia ihania kotimaisia suunnittelijoita ja hipelöimme innoissamme erilaisia hienoja juttuja. Tavoitteenamme on pysyä mahdollisimman paikallisena tuotteiden ja kumppaneiden kanssa, ideaalisti Pirkanmaan sisällä. Onneksi monia tuotteita sai Tamperelaisista kivijalkamyymälöistä ja seuraavaksi alammekin jalkautua kauppoihin etsimään näyttelystä kiinnostuneita.

Monet suunnittelijat tekivät vaikutuksen tuotteillaan, mutta muutamat jäivät erityisesti mieleen Valkeakoskitaloa ajatellen. Varmaan yhden isoimmista vaikutuksista teki Designverstas Omana, joka on kahden Tamperelais naisen perustama yritys, joka valmistaa kauniita käsityönä tehtyjä valaisimia. Olimme jo lumoutuneet esillä olevista valaisimista, mutta oli todella hienoa kuulla yrityksen tarina itse perustaja jäseneltä paikanpäällä.

Kannattaa käydä tutustumassa heidän nettisivuihinsa!

https://omana.fi/

omana.jpg

Designverstas Omanan ihanat lamput


Muoto2 on Lahtelainen muotoilu- ja huonekalualan yritys joka valmistaa mm. kauniita tarjoiluvateja, leikkuulautoja, kelloja ja huonekaluja. Yksinkertaiset, mutta näyttävät tarjoiluvadit iskivät heti silmään esittelypöydältä.

Kannattaa tutustua 

http://www.muoto2.fi/

IMG_20170507_132136.jpg

Muoto2 tarjouluvadit

muoto2%20kello.jpg

Muoto2 kello ja hylly


Ihastuttiin myös Tonfisk Designin upeisiin astioihin. Todella simppeleitä ja kauniita. 

http://shop.tonfisk-design.fi/

IMG_20170507_132931.jpg

Tonfisk Design astioita

IMG_20170507_132943.jpg

Lisää Tonfisk Designia


Silmään pistivät myös nämä aaltopahvista valmistetut valaisimet. Niitä valmistaa helsinkiläinen vuonna 2011 perustettu yritys Andbros. Kotimaista, ekologista designia.

http://www.andbros.fi/

IMG_20170507_135310.jpg

Andbros valaisin


Päästiin näkemään myös livenä jo netissä ihastelemamme KOLO kiulu ja kauha. Tämä on ehdottomasti pakko saada Valkeakoskitaloon!

https://kolosauna.fi/fi/

IMG_20170507_132602.jpg

KOLO


Designtori oli täynnä vaikka mitä uutta ja hienoa muotoilua! Ideoita on vaikka kuinka paljon ja tämä stailaustiimi on intoa täynnä :)